Opslag

Wij bieden opslag aan in ons magazijn in Wommelgem, nabij Antwerpen in België. Dit voor zowel korte als lange termijn.

Wij komen bij u thuis de dozen, valiezen, fietsen, … en wat u ook wenst op te slaan ophalen. Wij kunnen indien gewenst ook verpakken. In ons magazijn worden de goederen in een kist geladen en gesloten.

Opslag voor korte termijn (of opslag voor het transport) is tot 6 maanden. Opslag voor lange termijn is vanaf 6 maanden.

 

U wenst een offerte te ontvangen, vul hier het offerteaanvraagformulier in

Om onze diensten te bevestigen, gelieve ons te contacteren met het contactformulier

 

Prijzen voor opslag

Korte termijn opslag (prijs per m³ per week, exclusief 21% BTW)

< 2m³:                         EUR 6

Van 2m³ tot 4 m³:       EUR 5

>4m³:                          EUR 4

 

Lange termijn opslag (prijs per m³ per maand, exclusief 21% BTW)

< 2m³:                         EUR 24

Van 2m³ tot 4 m³:       EUR 18

>4m³:                          EUR 14

 

De ophaal- of leverkost is niet in bovenstaande prijzen inbegrepen. Als u opslag nodig hebt voorafgaand aan een transport dan is de ophaalkost wel inbegrepen.

Ophaal- en leverkost (BeNeLux)

Tot 4m³:                      EUR 75

Meer dan 4m³:            EUR 125

 

Ophaling- en leveringskost zijn gebaseerd op gelijkvloerse ophaling en levering. Als u de goederen niet op het gelijkvloers kan plaatsen, gelieve ons te contacteren.

Als u hebt gekozen voor opslag op korte termijn maar uw goederen blijven langer dan 6 maanden in opslag betalen wij u het verschil terug en rekenen u het goedkopere tarief aan.

 

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Als uw zending in voor minder dan 6 maanden in opslag blijft voor vertrek naar een bestemming buiten de EU dan is er geen BTW van toepassing.

 

Onze opslag is geen opslag van het type ‘Shurguard’ waar u altijd toegang hebt en u volgens het volume van de unit betaald. Bij ons betaald u het werkelijke volume van de goederen (niet het volume van de kist), dit kan op lange termijn een groot financieel verschil maken.