Wegtransport

Wij hebben veel vraag naar onze succesvolle palletdienst, snel en goedkoop!

Wij komen bij u thuis de dozen, valiezen, fietsen, … en wat u ook wenst te versturen  ophalen. Wij kunnen indien gewenst ook verpakken. In ons magazijn stapelen wij alles op paletten en wikkelen deze in strakke folie in.

Met ons transportnetwerk leveren wij de pallet tot bestemming. U wordt gecontacteerd voor de levering en de goederen worden afgeladen uit de vrachtwagen voor uw deur.

Onze prijzen zijn zeer competitief. Ten eerste groeperen wij uw zending. Dat wil zeggen dat meerdere zendingen op één vrachtwagen worden geladen. Ten tweede is er minder loonkost omdat er geen levering in de woning is of uitpak van de dozen zoals met een traditionele verhuisfirma.

Wij bieden deze palletdienst aan naar alle EU lidstaten en overzeese gebieden (Malta, Cyprus, Griekse eilanden, Sardinië, Corsica,…), Noorwegen en Zwitserland.

 

Meer vragen over wegtransport, kijk dan even in de FAQ sectie over wegtransport.

U wenst een offerte te ontvangen, vul hier het offerteaanvraagformulier in

Om onze diensten te bevestigen, gelieve ons te contacteren met het contactformulier

 

wegtransport in groupage, stap voor stap

Hierbij presenteren wij onze ‘stap voor stap’ richtlijnen voor het verzenden van uw goederen.

 STAP 1: De offerte

U wenst een offerte te ontvangen, vul hier het offerteaanvraagformulier in

 • Zorg ervoor dat u de juiste offerte hebt gevraagd en de draagwijdte begrijpt.
 • De prijs is afhankelijk van het aantal en de grootte van de paletten. Gepalletiseerde zendingen worden berekend op de buitenmaten van de pallet.

STAP 2: De orderbevestiging

 • De orderbevestiging in onze offerte is al gedeeltelijk aangevuld met de informatie die we ontvingen. Gelieve deze orderbevestiging in te vullen en ons terug te bezorgen. Bij ontvangst bevestigen wij uw boeking.
 • Reserveren van pakmaterialen, ophaaldatum, …, alle opmerkingen kunnen genoteerd worden in het formulier.

STAP 3: Dozen en verpakking

boxes and packing

 • Bij het verpakken van uw zending gebruikt u best een stevige doos. Een goed verpakte en stevige doos kan een val weerstaan van 1m. hoog op elke zijde of rib zonder schade aan de doos of inhoud. Wij adviseren dozen met een dubbele golf.
 • U kan elk formaat van doos gebruiken. Het is beter 2 kleinere dozen te gebruiken dan 1 grote doos. Wij adviseren onze dozen te gebruiken of een doos van 60*40 cm (zo benut u optimaal het grondvlak van de pallet)
 • U maakt een gedetailleerde en gevaloriseerde (met waarden per artikel) inventaris. Wij bezorgen u een Excel file als leidraad (enkel voor overzeese gebieden en buiten EU) 

 STAP 4: Documentatie

 • Gelieve ons de volgende documenten te bezorgen (nodig voor o.a. inklaring – enkel voor niet EU landen en overzeese gebieden):

customs formsDe orderbevestiging (als de zending binnen EU is en op het vasteland is dit het enige document dat er nodig is)

-De gedetailleerde en gevaloriseerde inventaris (enkel overzeese gebieden en buiten EU)

-Kopie van het paspoort (enkel overzeese gebieden en buiten EU)

-Verzekeringslijst (indien u een verzekering wenst)

-douaneformulieren (enkel overzeese gebieden en buiten EU)

STAP 5: Ophaling en betaling

 • De chauffeur haalt uw goederen op aan de voordeur op het gelijkvloers. Gelieve ervoor te zorgen dat de dozen/valiezen klaar staan, de chauffeur kan niet wachten op nog te verpakken dozen. Als de goederen op verdiep bevinden, gelieve ons dan tijdig te verwittigen. Wij rekenen hiervoor een kleine vergoeding aan.
 • Als u kiest om door onze diensten te laten verpakken zullen wij alle verpakkingsmateriaal meebrengen op de dag van ophaling. Gelieve voldoende parkeerruimte te voorzien.
 • Uw goederen worden naar ons magazijn gebracht en gemeten en gewogen. U ontvangt een factuur en een weegblaadje. Op verzoek zijn contante betalingen bij ophaling mogelijk. U ontvangt de factuur per e-mail. Onze bankgegevens staan op onze factuur

STAP 6: Verzending en levering

 • Na ontvangst van betaling versturen wij uw zending.
 • Uw pallet(ten) gaan in groupage. Wekelijks vertrekt er minstens 1 vrachtwagen (behalve bij uitzonderingen en vakanties)
 • U wordt gecontacteerd op bestemming voor de levering
 • De vrachtwagen rijdt voor aan uw woning (of zo dicht mogelijk) en levert de goederen af. Deze worden ofwel met de pallet op de grond gezet of de pallet wordt uitgebroken (geopend en afgeladen) vanop de vrachtwagen (dit hangt sterk af van de lokale situatie, voor meer informatie contacteer ons even).

 

Meer vragen over wegtransport, kijk dan even in de FAQ sectie over wegtransport.

U wenst een offerte te ontvangen, vul hier het offerteaanvraagformulier in