Een koffer verzenden naar het buitenland

Moet u een koffer verzenden naar het buitenland, maar weet u niet goed hoe u daaraan moet beginnen? Bij Excess Baggage Shipping voorzien we het transport van uw goederen op een professionele, veilige en makkelijke manier. Wij zijn gespecialiseerd in import en export en kunnen uw koffer verzenden naar het buitenland zonder dat u omslachtige processen moet doorlopen. Heeft u vragen over ons werk? Contacteer ons dan gerust via onze contactpagina! Wij helpen u met plezier verder.

Wat wij doen

Excess Baggage Shipping biedt een oplossing voor logistieke problemen: moet u een koffer verzenden naar het buitenland, een doos transporteren naar een andere locatie, of heeft u een ander probleem qua verzending van goederen? Dan kunnen wij u helpen. Met meer dan 10 jaar ervaring in ons vak kan u er steeds op rekenen dat uw goederen in goede handen zijn bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw koffers veilig van A naar B komen en kunnen u ook helpen bij het verpakken van uw spullen indien u ons daarvoor inschakelt.

Waarom Excess Baggage Shipping?

Uw koffer verzenden naar het buitenland is niet altijd makkelijk. Wij zorgen er echter voor dat het volledige transport wordt afgehandeld zonder dat u zich er zorgen over hoeft te maken. We werken op een zeer open en transparante wijze, en daarom kan u ook altijd bij ons terecht indien u vragen heeft over het werk dat we uitvoeren of over een bepaalde stap in het transportproces. Bij Excess Baggage Shipping kan u zich verwachten aan:

  • Prijsberekening op voorhand;
  • Specialisatie in onze sector;
  • Een professionele aanpak.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Als u onze hulp wilt inschakelen om uw koffer te verzenden naar het buitenland, dan kan u een offerte bij ons aanvragen via onze contactpagina. Ook voor andere vragen rond het transport van uw goederen kan u ons altijd contacteren!