Uw koffer versturen naar het buitenland

Als u een koffer wilt versturen naar het buitenland, maar de bijkomende stressvolle situaties en omslachtige procedures wilt vermijden, dan bent u bij Excess Baggage Shipping aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat al uw goederen veilig terechtkomen waar ze moeten zijn en nemen het transport van uw spullen volledig voor u uit handen. Als import- en exportexpert kunnen wij uw koffer versturen naar het buitenland en helpen we u graag verder met eventuele vragen over ons vak! Contacteer ons hiervoor gerust via onze contactpagina.

Waarom kiezen voor Excess Baggage Shipping?

Een koffer versturen naar het buitenland was nog nooit zo makkelijk als met onze hulp. Door jarenlange ervaring weten wij namelijk precies hoe we al uw goederen naar de gewenste locatie te vervoeren. Normaal gezien komt er veel werk kijken bij het versturen van koffers naar een andere locatie, zeker als deze in het buitenland gelegen is. Bij Excess Baggage Shipping nemen we dit werk echter voor u uit handen en kan u zich focussen op andere aspecten van uw reis. Wij zijn ook in te schakelen voor het verpakken van uw spullen, zodat ze met honderd procent zekerheid heelhuids aankomen op de voorbestemde locatie. Kwaliteit van onze diensten dragen we hoog in het vaandel, en daarom kan u steeds rekenen op:

  • Prijsberekening op voorhand;
  • Meer dan 10 jaar ervaring in ons vak;
  • Specialisatie in onze sector.

Goederentransport zonder zorgen

Reizen op zich is vaak al zeer stressvol aangezien er van alles geregeld moet worden. Als u zich ook nog zorgen moet maken over hoe u uw koffer moet versturen naar het buitenland, kan het zijn dat de zenuwen hoog oplopen. Om deze situatie te vermijden, kan u best professionele hulp inschakelen. Met de hulp van Excess Baggage Shipping kan u uw koffer met gemak transporteren. Uw spullen worden door ons opgehaald en afgezet bij de door u uitgekozen locatie. Met andere woorden: nooit meer stress over het transport van uw koffers dankzij Excess Baggage Shipping!

Contacteer ons voor uw gratis offerte!

Wilt u graag onze hulp inschakelen om uw koffer te versturen naar het buitenland? Dan kan u contact met ons opnemen voor een gratis offerte via onze contactpagina! Wij reageren steeds zo snel mogelijk op uw aanvraag. Natuurlijk helpen we u ook graag verder indien u andere vragen heeft over het transport van uw goederen!