Internationaal pakket verzenden

Wilt u een internationaal pakket verzenden? Maak dan kennis met de service van Excess Baggage Shipping. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote zendingen van persoonlijke goederen, zowel in dozen en valiezen. Wij hebben verschillende filialen in Europa en doen zowel import als export. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website!

Voordelen van Excess Baggage Shipping

We zijn al meer dan 10 jaar actief in deze sector en kunnen dus garanderen dat we over voldoende ervaring beschikken. Wat kan u verwachten bij het verzenden van een internationaal pakket ?

  • Scherpe tarieven;
  • Advies op maat;
  • Persoonlijke klantenservice;
  • Offerte op voorhand;

Oplossingen op maat

Heeft u recent plannen gemaakt om naar het buitenland te verhuizen? Vraagt u zich af op welke manier u uw spullen kan vervoeren? Excess Baggage Shipping zorgt voor een professionele oplossing!

Voor meer informatie kan u steeds een vraag stellen op onze website. Wij voorzien u steeds van een gepaste oplossing bij het versturen van een internationaal pakket!

Neem contact op!

Wenst u uw persoonlijke bezittingen en internationale pakketten te versturen? Maak dan kennis met Excess Baggage Shipping en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij kunnen u ook verder helpen door uw goederen tijdelijk op te slaan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!