Groot pakket versturen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het versturen van een groot pakket? Zoek dan niet langer en neem contact op met Excess Baggage Shipping. Het bedrijf is door de jaren heen een vaste waarde geworden in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in internationaal transport maar wij kunnen u ook verder helpen bij het vervoeren van uw persoonlijke bezittingen in België.

Manier van werken

Verhuist u permanent of tijdelijk naar het buitenland en vraagt u zich af op welke manier u uw spullen kan vervoeren? Excess Baggage Shipping zorgt voor een professionele oplossing!

Voor meer informatie over onze tarieven kan u steeds een kijkje nemen op onze website. berekenen de prijs op basis van het aangegeven gewicht. Daarna geven wij het order door aan onze chauffeurs. Heeft u verder nog vragen over onze manier van werken? Wij helpen u graag verder bij het versturen van uw grote pakketten!

Klantenservice voor het versturen van uw pakket

Excess Baggage Shipping heeft door de jaren heen wat ervaring opgedaan in de transportsector. Het bedrijf staat bekend om zijn klantvriendelijke service. Wat kan u verwachten? </ p>

  • Scherpe tarieven;
  • Meer dan 10 jaar ervaring;
  • Persoonlijke klantenservice;
  • Offerte op voorhand;

Neem contact op voor het versturen van uw groot pakket

Wenst u uw persoonlijke bezittingen en grote pakketten te versturen via een gespecialiseerde partij? Maak dan kennis met Excess Bagage Shipping en vraag vandaag nog een offerte aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!