Persoonlijke goederen laten opsturen

Wilt u graag bepaalde goederen laten opsturen? Dan bent u bij Excess Baggage Shipping aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in import en export en zorgen dat uw spullen veilig op de plek van bestemming worden geleverd. Bij ons kan u uw goederen laten opsturen zonder zorgen dankzij onze jarenlange ervaring! We nemen voor u het transport uit handen zodat uw reis makkelijker wordt gemaakt. Heeft u vragen over ons of het werk dat wij doen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de contactpagina op onze website! Wij helpen u graag verder.

Onze services

Persoonlijke goederen laten opsturen is niet altijd evident, aangezien u een professionele en betrouwbare partij moet vinden die deze klus aankan. Excess Baggage Shipping heeft al vele tevreden klanten geholpen met de verzending van verschillende soorten pakketten naar allerlei uiteenlopende locaties. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het verpakken van uw goederen, wat zeer belangrijk is voor hun veiligheid tijdens de reis. Wij zorgen steeds dat onze diensten van een topkwaliteit zijn door u te verzekeren van:

  • Prijsberekening op voorhand;
  • Specialisatie in onze sector;
  • Een professionele aanpak.

Snel en makkelijk uw goederen laten opsturen

Reizen is vaak een leuke ervaring, maar het kan ook veel lastige zaken met zich meebrengen. Door Excess Baggage Shipping uw goederen te laten opsturen zorgt u al dat er één grote zorg wordt geëlimineerd! Wij werken snel, professioneel en met zorg aan iedere opdracht die we binnenkrijgen zodat u zonder zorgen op uw reis kan vertrekken zonder dat u belangrijke spullen moet achterlaten omdat ze niet in uw auto of koffer passen!

Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

Wilt u door ons uw goederen laten opsturen naar een locatie van uw keuze? Contacteer ons dan via onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte! Wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag met een passend aanbod. Ook voor andere vragen rond ons werk zijn we altijd beschikbaar!