Dozen en valiezen verzenden

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verzenden van dozen? Doe dan beroep op de service van Excess Baggage Shipping. Met verschillende filialen in en buiten Europa kunnen we onze klanten altijd van een juiste oplossing voorzien. Wilt u één of meerdere dozen of valiezen laten transporteren? Bezoek onze website voor meer informatie!

Excess baggage shipping

Excess Baggage Shipping is al jarenlang gespecialiseerd in het verzenden van allerlei soorten persoonlijke goederen in valiezen of dozen. Wat kan u verder nog verwachten van onze service?

  • Voordelige tarieven;
  • Duidelijk stap-voor-stap proces;
  • Meer dan 10 jaar ervaring;
  • Persoonlijke klantenservice;

Verzending persoonlijke goederen

Heeft u plannen om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan? Vraagt u zich af op welke manier u uw persoonlijke spullen kan meenemen? Excess Baggage Shipping kan u steeds een efficiënte formule aanbieden voor het verzenden van uw dozen.

Allereerst maken we een offerte op maat van uw wensen. Wanneer u akkoord gaat met de prijs komt onze chauffeur de verpakte dozen bij u op locatie ophalen. Heeft u vragen over onze manier van werken? Wenst u meer informatie over het tijdelijk opslaan van goederen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Contact opnemen

Wenst u dozenverzenden via Excess Baggage Shipping? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!