Dozen transporteren naar het buitenland

Wilt u dozen of valiezen transporteren binnen of buiten Europa? Maak dan kennis met Excess Baggage Shipping. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het ophalen en versturen van allerlei persoonlijke goederen. Gaat u voor een langere tijd naar het buitenland en weet u niet hoe u al uw spullen kan meenemen? Wij zorgen voor een efficiënte oplossing!

Excess Baggage Shipping

Excess baggage shipping is al jarenlang gespecialiseerd in het transporteren van allerlei soorten persoonlijke goederen in valiezen of dozen. Daarnaast staan wij ook in voor opslag van goederen. U kan zelf bepalen na welke periode we deze spullen zullen verzenden. Wat kan u verder nog verwachten?

  • Duidelijk stap-voor-stap proces;
  • Voordelige tarieven;
  • Meer dan 10 jaar ervaring;
  • Persoonlijke communicatie;

Professionele verzendingen

Heeft u plannen om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan? Excess Baggage Shipping kan u steeds een efficiënte formule aanbieden voor het transport van uw dozen en valiezen. Kortom, voor alle goederen die u niet kan meenemen op het vliegtuig. Allereerst maken we een offerte op maat van uw wensen. Wanneer u akkoord gaat met de prijs komt onze chauffeur de verpakte dozen bij u op locatie ophalen. Wij zorgen ervoor dat alles eenvoudig en snel op de juiste plaats terecht komt.

Contact opnemen

Wenst u dozen te laten transporteren via Excess Baggage Shipping? Vraag dan vandaag nog een offerte aan op onze website. Wij helpen u graag verder!