Uw bagage verzenden naar het buitenland

Wilt u persoonlijke bagage verzenden naar het buitenland, maar weet u niet goed hoe? Bij Excess Baggage Shipping kunnen we u helpen! Wij zijn gespecialiseerd in import en export en vervoeren voor u allerlei soorten bagage die u zelf niet kan meenemen. Bij ons kan u makkelijk uw bagage verzenden naar het buitenland op een veilige wijze dankzij onze jarenlange ervaring. Als u vragen heeft over ons werk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website! Wij helpen u graag verder.

Wat doen we?

Excess Baggage Shipping biedt voor u een makkelijke manier om al uw persoonlijke bagage te verzenden naar het buitenland. Wij halen uw zending op bij een door u aangegeven locatie en zorgen dat hij naar de juiste plaats getransporteerd wordt. Daarbij is het belangrijk dat uw spullen veilig worden verpakt met het correcte materiaal. Hier kunnen wij ook voor zorgen indien u wenst om gebruik te maken van onze verpakkingsdiensten. Met meer dan 10 jaar ervaring kan u bij ons altijd rekenen op een professionele en aangename samenwerking!

Waarom Excess Baggage Shipping?

Bij ons kan u uw bagage verzenden naar het buitenland zonder zorgen dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze. Ook zijn wij steeds bereikbaar indien u vragen heeft over een bepaald aspect van ons werk. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan en zal u op een gepaste manier geholpen worden om uw goederen te vervoeren. U kan steeds rekenen op:

  • Prijsberekening op voorhand;
  • Specialisatie in onze sector;
  • Een professionele aanpak.

Vraag hier uw offerte aan!

Wilt u uw bagage verzenden naar het buitenland zonder problemen? Vraag dan nu uw offerte aan bij Excess Baggage Shipping! Wij berekenen voor u wat het kost om uw goederen te verzenden en zorgen dat ze op de juiste plek terechtkomen. Ook voor andere vragen kan u ons steeds contacteren, wij helpen u graag verder!