Uw bagage versturen naar het buitenland

Zoekt u naar een manier waarop u uw bagage veilig kan versturen naar het buitenland zonder al te veel zorgen? Dan bent u bij Excess Baggage Shipping aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar beroepservaring kunnen wij met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in import en export. Bij ons kan u uw persoonlijke bagage versturen naar het buitenland op een makkelijke en veilige manier. Heeft u vragen over ons werk? Contacteer ons dan gerust via onze contactpagina! We helpen u met plezier verder.

Onze diensten

Wij zorgen ervoor dat u uw bagage kan versturen naar het buitenland zonder omslachtige omwegen te moeten maken. Excess Baggage Shipping haalt uw goederen op aan de voordeur en levert ze ook op de afgesproken plek weer af. Daarnaast kunnen we ook voor de correcte verpakking van uw spullen zorgen, wat zeer belangrijk is voor de veiligheid van het transport. Wij gaan voor een uitstekende kwaliteit van onze diensten, en daarom kan u bij een samenwerking met Excess Baggage Shipping altijd rekenen op:

  • Prijsberekening op voorhand;
  • Specialisatie in onze sector;
  • Meer dan 10 jaar ervaring.

Makkelijk uw bagage versturen

Als u een heleboel spullen mee moet nemen op reis, kan dat wel eens voor problemen zorgen. Het is namelijk niet altijd makkelijk om bagage te versturen naar het buitenland. Excess Baggage Shipping neemt u deze opdracht uit handen en regelt voor u het transport van goederen die u zelf niet kan meenemen tijdens uw reis. Zo hoeft u niks van waarde achter te laten en bent u altijd gerust dat uw goederen veilig op de juiste plaats zullen arriveren.

Contacteer ons voor een offerte

Wilt u uw bagage versturen naar het buitenland met onze hulp? Neem dan nu contact met ons op via onze contactpagina en vraag gratis een offerte aan! Wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag. Ook voor andere vragen zijn we steeds bereikbaar!