Het verhuizen van uw opslag

Wilt u uw opslag verhuizen, maar lijkt dit een zware taak en weet u niet waar te beginnen? Dan kunnen wij u helpen! Bij Excess Baggage Shipping helpen we u graag het transport van al uw goederen te organiseren. Wij bieden u een professionele dienst waarbij u erop kan rekenen dat uw spullen veilig naar een door u uitgekozen locatie worden vervoerd. Als u vragen heeft over hoe we u kunnen helpen bij het verhuizen van uw opslag of over een ander aspect van ons werk, contacteer ons dan gerust via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder.

Onze diensten

Bij Excess Baggage Shipping weten we hoe stressvol het verhuizen van een opslag kan zijn. Daarom nemen we deze taak voor u graag uit handen. Als import- en exportexpert zorgen wij ervoor dat uw opgeslagen goederen verhuisd worden zonder dat u allerlei omslachtige procedures moet doorlopen. Ook kunnen we u helpen bij het verpakken van de spullen die verhuisd moeten worden. De juiste verpakking is namelijk cruciaal om de veiligheid van uw goederen te garanderen tijdens het transport. Bij Excess Baggage Shipping staat kwaliteit altijd centraal en kan u rekenen op:

  • Prijsberekening op voorhand;
  • Meer dan 10 jaar beroepservaring;
  • Specialisatie in onze sector.

Een vlotte verhuis van uw opslagruimte

Het lijkt misschien een onmogelijke taak: het verhuizen van uw opslag. Dat hoeft het echter niet te zijn. Excess Baggage Shipping kan de verhuis op zich nemen, zodat u zich kan focussen op andere belangrijke zaken. Wij zorgen ervoor dat de spullen in uw opslagruimte veilig worden verhuisd van A naar B zonder dat u zich druk hoeft te maken over dit proces. Op die manier zal de verhuis van uw opslag in een mum van tijd voltooid zijn.

Neem contact met ons op voor uw gratis offerte!

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen van uw opslag? Contacteer ons dan via onze contactpagina en ontvang een gratis offerte! We reageren zo snel mogelijk op ieder contactverzoek en helpen u vanzelfsprekend ook graag verder met andere vragen over het transport van uw goederen.