Ik woon op een moeilijk leveringsadres, wat nu?

UNIVERSITEITSCAMPUS

Als u een student bent en op een campus woont moet u ervoor zorgen dat wij uw goederen kunnen leveren op een punt dat toegankelijk is met een voertuig. Vraag aan uw universiteit voor meer informatie, zij zullen wel weten welke locatie hiervoor geschikt is op de campus.

APARTMENTEN EN GATED COMMUNITIES

Als u op een appartement woont in een ‘gated community’ of op een werkadres zorg dan dat de portier of receptionist op de hoogte is van de levering.

De koerier die de leveringen doet levert (normaal) enkel op het gelijkvloers aan de voordeur. Voor leveringen op verdiep moeten wij beroep doen op een derde partij zoals een verhuisagent.

Als er een code nodig is of als men rond het gebouw moet lopen naar een andere deur, zorg er dan voor dat wij die informatie hebben. U hangt ook best een blad met die informatie aan de deur waar de chauffeur zich normaal zal aanmelden.

Als wij ons niet kunnen aanmelden of als er niemand aanwezig is voor ophaling of levering zal de chauffeur vertrekken en misschien zich niet dezelfde dag terug aanmelden.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *