Hoe verpak ik mijn valiezen en dozen?

valiezen

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan onbeschermde valiezen, gebruik geen dure valiezen aub.

Er zijn grote verschillen tussen ‘harde’ valiezen. Veel producenten focussen op lichtgewicht valiezen, eerder dan op een stevige valiezen die veel bescherming bieden aan uw goederen.

dozen

Wij verzenden meer dozen dan valiezen. Wij verkiezen dozen te versturen met een dubbele golf karton tussen lagen dik papier. Als u op de kopse zijde van het karton kijkt ziet u direct of het een enkele of dubbele golf betreft. Dozen met een dubbele golf zijn stevig genoeg om het gewicht te dragen van de goederen die u wenst te versturen (wij weten dit uit ervaring).

Dozen moeten natuurlijk in de eerste plaats correct gevouwen worden en correct dicht gekleefd met een stevige tape.  Niet enkel daar waar de flappen en naden aaneen sluiten maar ook rond de doos voor de stevigheid. Enkel een stukje tape over de flap is niet voldoende.

Plastiek dozen gaan we liefst niet aanvaarden, die zijn beter voor storage. Een enkele plastiek doos kan nog wel.

Dozen met een enkele golf kunnen gebruikt worden voor zeer lichte zaken bvb.: kussens.

Wanneer u een doos verpakt wees er dan zeker van dat er niets ‘rammelt’ in de doos. U kan handdoeken, kleding, inpakpapier en luchtkussenfolie gebruiken om de goederen in de doos te beschermen.

Wij verkopen dubbelwandige, kwalitatieve dozen aan (60cm x 40cm x 30cm). Klik op de link hieronder voor meer informatie over de dozen en hoe deze te verkrijgen.

Dozen te koop

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *