Hoe moet ik mijn goederen verpakken?

Onze ‘losse’ koerierdienst is bedoeld om kleding, schoenen, boeken en andere items te verzending die niet al te veel bijkomende verpakking vragen wanneer u deze in een doos of valies laadt.

Als u meer fragiele en breekbare goederen laadt moet u zeker deze goederen grondig verpakken voor het transport door het geautomatiseerde netwerk.

Elektronische apparaten (TV’s, PC’s, printers, enz..) en meubels (ook flat pack) worden verstuurd op het risico van de eigenaar en worden uitgesloten van onze standaard aansprakelijkheid (wij bieden wel een verzekering op losse en gepalletiseerde koerierzendingen). Wij adviseren deze goederen zeker grondig te verpakken en te transporteren op pallet.

Alle goederen worden met zorg behandeld maar weet dat de goederen door een geautomatiseerd netwerk worden behandeld en gesorteerd. Daarom adviseren wij om goederen gemaakt van glas, porselein, … extreem goed te verpakken. Stickers ‘Fragile’ of ‘this way up’ worden niet herkend door een geautomatiseerd netwerk.

Omdat wij met eigen personeel de goederen ophalen kunnen wij steeds uw goederen verpakken.

Het versturen van batterijen en print cartridges wordt niet toegestaan.

(brandbare) gassen onder druk (spuitbussen) en ontvlambare vloeistoffen zijn verboden op alle internationale routes, sommige vloeistoffen kunnen toegelaten worden op (Europese) routes.

U gebruikt best dubbelwandige kartonnen dozen, niet te groot (maximaal 60*40*30). U kan deze dozen bij ons aanschaffen.

Dozen te koop

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *