Op welke adressen kan u ophalen en leveren?

Wij kunnen ophalen en leveren van standaard adressen die op regelmatige basis post en leveringen ontvangen.

Wij vragen u een volledig en gedetailleerd adres te bezorgen. Dit kan een residentieel adres zijn, een werkadres of een hotel.

Wij halen en leveren normaal enkel op het gelijkvloers. Als u de goederen niet op het gelijkvloers kan plaatsen dan vragen wij u ons op voorhand te verwittigen. De koerier die de leveringen doet levert enkel op het gelijkvloers aan de voordeur. Voor leveringen op verdiep moeten wij beroep doen op een derde partij zoals een verhuisagent.

 

U moet wel uw naam op de bel of deur hebben staan!

Ik woon op een moeilijk leveringsadres, wat nu?

UNIVERSITEITSCAMPUS

Als u een student bent en op een campus woont moet u ervoor zorgen dat wij uw goederen kunnen leveren op een punt dat toegankelijk is met een voertuig. Vraag aan uw universiteit voor meer informatie, zij zullen wel weten welke locatie hiervoor geschikt is op de campus.

APARTMENTEN EN GATED COMMUNITIES

Als u op een appartement woont in een ‘gated community’ of op een werkadres zorg dan dat de portier of receptionist op de hoogte is van de levering.

De koerier die de leveringen doet levert (normaal) enkel op het gelijkvloers aan de voordeur. Voor leveringen op verdiep moeten wij beroep doen op een derde partij zoals een verhuisagent.

Als er een code nodig is of als men rond het gebouw moet lopen naar een andere deur, zorg er dan voor dat wij die informatie hebben. U hangt ook best een blad met die informatie aan de deur waar de chauffeur zich normaal zal aanmelden.

Als wij ons niet kunnen aanmelden of als er niemand aanwezig is voor ophaling of levering zal de chauffeur vertrekken en misschien zich niet dezelfde dag terug aanmelden.

Levert u op universiteitscampussen?

Als u een student bent en op een campus woont moet u ervoor zorgen dat wij uw goederen kunnen leveren op een punt dat toegankelijk is met een voertuig. Vraag aan uw universiteit voor meer informatie, zij zullen wel weten welke locatie hiervoor geschikt is op de campus.

Kan ik mijn levering inplannen?

Ja, de internationale koerierdienst heeft een nieuwe service waarbij u via de ‘on demand delivery service’ meerdere diensten kan aanvragen. Wij bezorgen uw telefoonnummer en e-mailadres aan de koerierdienst.

Hieronder staan de verschillende diensten:

Herlevering

Inplannen van uw levering

Nieuw leveringsadres doorgeven

Ophalen aan een magazijn

Achterlaten bij de buren

Wat is de ‘on demand delivery service’ en hoe te gebruiken?

Zo gauw uw zending overgedragen is aan de koerierdienst zal u een bericht krijgen via e-mail en wordt u geïnformeerd over wanneer uw levering zal plaatsvinden. Het bericht heeft een link naar de ODD, ‘On Demand Delivery’ service en is eenvoudig toegankelijk via uw smartphone, tablet of PC.

Let wel het gebruik van de ODD kan resulteren in een langere levertijd van minstens één dag omdat die aanvragen moeten verwerkt worden. Sommige opties kunnen soms ook niet mogelijk zijn door omstandigheden met locatie en zending.

Popular related question: Hoe vraag ik een herlevering?