Op welke adressen kan u ophalen en leveren?

Wij kunnen ophalen en leveren van standaard adressen die op regelmatige basis post en leveringen ontvangen.

Wij vragen u een volledig en gedetailleerd adres te bezorgen. Dit kan een residentieel adres zijn, een werkadres of een hotel.

Wij halen en leveren normaal enkel op op het gelijkvloers. Als u de goederen niet op het gelijkvloers kan plaatsen dan vragen wij u ons op voorhand te verwittigen.

 

UNIVERSITEITEN

Als u een student bent en op een campus woont moet u ervoor zorgen dat wij uw goederen kunnen ophalen op een punt dat toegankelijk is met een voertuig. Voor ophalingen kunnen wij u op voorhand telefonisch verwittigen. Vraag aan uw universiteit voor meer informatie, zij zullen wel weten welke locatie hiervoor geschikt is op de campus..

APPARTEMENTEN EN GATED COMMUNITIES

Als u op een appartement woont in een ‘gated community’ of op een werkadres zorg dan dat de portier of receptionist op de hoogte is van de ophaling.

Wij halen normaal enkel op op het gelijkvloers. Als u de goederen niet op het gelijkvloers kan plaatsen dan vragen wij u ons op voorhand te verwittigen.

Als er een code nodig is of als men rond het gebouw moet lopen naar een andere deur, zorg er dan voor dat wij die informatie hebben. U hangt ook best een blad met die informatie aan de deur waar de chauffeur zich normaal zal aanmelden.

Wat als ik het moment van ophaling mis?

Wij geven altijd een tijdsspanne voor de ophaling en wij kunnen u zelfs op het moment dat wij onderweg zijn verwittigen. Wij hebben nog nooit een ophaling gemist maar als u de eerste bent zullen wij een nieuw dag en uur voorstellen. Wij rekenen u dan wel een supplement aan voor een tweede ophaling.

Doen jullie ook ophalingen op universiteitscampussen?

Als u een student bent en op een campus woont moet u ervoor zorgen dat wij uw goederen kunnen ophalen op een punt dat toegankelijk is met een voertuig. Voor ophalingen kunnen wij u op voorhand telefonisch. Vraag aan uw universiteit voor meer informatie, zij zullen wel weten welke locatie hiervoor geschikt is op de campus.

Kan ik zelf het uur kiezen voor de ophaling?

Ja, u kan dat zelf kiezen. Wij geven u dan een tijdsspanne waarin de ophaling zal plaatsvinden en wij kunnen u zelfs op het moment dat wij onderweg zijn verwittigen. Wanneer u onze offerte bevestigt met het orderbevestigingsformulier zullen wij u contacteren en een dag en uur afspreken. U mag steeds een dag en uur voorstellen, waarschijnlijk kunnen wij dit zo bevestigen.